lulek 4 Posted Sunday at 02:09 AM Imię: Dominik Wiek: 21 Nick z serwera: kot Czy potrafisz się obsługiwać menu admina?: Tak byłem już administratorem. SteamID: 0:0:193617955 Jak długo grasz na serwerze: ~1.5 miesięczny staż Skąd wiesz o CsOne.Eu: Wcześniej już grałem na sieci, jestem użyszkodnikiem tego forum od 2010 roku ;) Zapoznałeś się z regulaminem admina i taryfikatorem banów?: Yes Link do statystyk GT: https://www.gametracker.com/player/kot/193.33.176.87:27022/ Dlaczego akurat Ty: Posiadam wymaganą wiedzę oraz doświadczenie w wykrywaniu cheaterów dlatego, że byłem wiele lat sędzią na portalach antycheaterskich (blacklisted,anticheat), gdzie posiadałem bardzo mało błędnych ocen. Skończyłem już 21 wiosen, nie jestem jakimś uporczywym dzieckiem. Brak jakichkolwiek banów/kicków oraz konfliktów. 1 Share this post Link to post Share on other sites
CsOne.Eu REKLAMA Napisano przed chwilą Zbiórka dla wszystkich użytkowników CsOne.Eu Cel zbiórki Zagwarantowanie płynności finansowej przy zakupie reklam na naszych serwerów. Niestety ceny reklam nie idą w parze z zakupionymi usługami na serwerach i występuje luka, którą trzeb zapełnić. Myślę, że razem damy rade jakoś to pociągnąć. Każda złotówka ma znaczenie, razem uda Nam się utrzymać projekt CsOne.Eu przy życiu. Nie bądź obojętny i pokaż że jesteś częścią tej społeczności! Dołóż swoją cegiełkę, razem możemy więcej! Akceptowalne formy wsparcia : Przelew PSC Paypal SMS Po więcej informacji prosimy kierować się do tematu https://csone.eu/zbiorka2019
Llukaszenko 163 Posted Sunday at 02:16 AM Może i skromne podanko, ale nie mija się ono z prawdą, dlatego też jestem na TAK 1 Share this post Link to post Share on other sites
GoodBooy !! 11 Posted Sunday at 10:22 PM No lulek wariacie 😜 Dym3k pozdrawia No jestem jednakże na TAK + Dosyć sporo aktywny na serwerze + Ogromne doświadczenie w te karabiny + Dojrzały chłop, ogarnięty, poukładany 1 Share this post Link to post Share on other sites
sv_opor 0 215 VIP Posted Monday at 06:35 AM dużo się udziela, mikro ma, nie przeklina choć z tymi godzinami jestem na netural. jak ostatnio grałem to prawie 1,5h byłeś na speccie. potem wyszedłem więc sądzę, że pograj jeszcze z miesiąc i ponów podanie. ogólnie byłbym na tak ale to siedzenie na speccie mnie zirytowało. swoją drogą @MaxioR wyczyść adminów z dd2... ostatnio wbił gość co nie grał pół roku i co ? ma admina.... 1 Share this post Link to post Share on other sites
MrRoket 1 Posted Tuesday at 11:00 PM Jestem na TAK + duże doświadczenie przyda się jakiś admin, bo do tej pory jeśli chodzi o adminów to nie ma o czym mówić 1 Share this post Link to post Share on other sites
sv_opor 0 215 VIP Posted yesterday at 05:31 AM aż kurwa nie wytrzymam, walić warna, czy Pan @MrRoket może doprecyzować o co chodzi ze stwierdzeniem, że do tej pory o adminach nie ma co mówić ? bo z tego co kojarzę bardzo często grasz w tych samych porach co ja i tak lekko poczułem się urażony, że skoro grywamy o tych samych porach, a o adminach nie ma co mówić to jest to przytyk też w moim kierunku ? liczę, że skoro szanowny Pan powiedział "a" to i zna resztę alfabetu. a tak wracając co tematu, adminy dd2 może przydałoby się kurna jakoś wypowiedzieć, a nie temat wisi jak pyta u dzika na polu ? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Zamasu 805 VIP Posted yesterday at 07:51 AM Chłop ogarnięty, kultura na poziomie, gt coraz lepsze ( no akurat ja Cię na spect nie widziałem ). Jestem za daniem mu szansy Pozdrawiam. 1 Share this post Link to post Share on other sites
T0scik 15 Posted yesterday at 01:40 PM Neutral z lekutkim odchyłem na tak; tylko kilka razy Cie widziałem, ale może dlatego, że ja o takich postrzelonych porach gram często. Jakiś admin by się przydał, bo w tygodniu jest nas chyba tylko 4 na rotacji. Share this post Link to post Share on other sites
MrRastaa 67 VIP Posted yesterday at 06:44 PM Nie miałem okazji Cie poznac, ale sadzac po wypowiedziach moim przedmowcow chyba sie nadajesz Jestem na tak, abys tylko gral a nie zaraz po otrzymaniu admina zaprzestal gre 1 Share this post Link to post Share on other sites
MaxioR 3,298 Właściciel Posted 5 hours ago uioiouiouio Gratulacje! Twój Admin został zaakceptowany Prosimy o kontakt z osobą przyjmującą podanie celem dodania admina, brak kontaktu = brak dodania admina. Pamiętaj aby zgłosić sie po grupę na forum w tym dziale. - Odbierz grupę na forum! Niezbędne informacje dla nowego admina: - Regulamin Admina link - Taryfikator banów link Z pozdrowieniami, Administracja CsOne.Eu Share this post Link to post Share on other sites