deadeye 502 Posted November 27 Twój nick podczas Gry: Saju Screeny / Demko: https://www106.zippyshare.com/v/VSvJJ12v/file.html Serwer: GOMOD Data zdarzenia: 27.11.2019 - 19:27:35 Wycinek z consoli: Kicked :Zostales zbanowany sprwadz console ` Share this post Link to post Share on other sites
CsOne.Eu REKLAMA Napisano przed chwilą Zbiórka dla wszystkich użytkowników CsOne.Eu Cel zbiórki Zagwarantowanie płynności finansowej przy zakupie reklam na naszych serwerów. Niestety ceny reklam nie idą w parze z zakupionymi usługami na serwerach i występuje luka, którą trzeb zapełnić. Myślę, że razem damy rade jakoś to pociągnąć. Każda złotówka ma znaczenie, razem uda Nam się utrzymać projekt CsOne.Eu przy życiu. Nie bądź obojętny i pokaż że jesteś częścią tej społeczności! Dołóż swoją cegiełkę, razem możemy więcej! Akceptowalne formy wsparcia : Przelew PSC Paypal SMS Po więcej informacji prosimy kierować się do tematu https://csone.eu/zbiorka2019
Llukaszenko 163 Posted November 27 @Zamasu Mi się demko nie chce odpalić więc jak możesz Share this post Link to post Share on other sites
_aVe_ 12 Posted November 28 nie ma ze ty bedziesz pisac w jego sprawie koniec tego, gracie na wspomagaczach server to wykryl moze teraz ub team przejzy na oczy pozdrawiam odpalow 2 Share this post Link to post Share on other sites
deadeye 502 Posted November 28 (edited) Hahahahahahahahahaha kurwa idz bo zaraz jebne ze smiechu. Co mam zrobić drugie konto żeby dostać bana za multikonto? JESTEŚCIE MIERNI W GRANIU, TYLE W TEMACIE. Pozdrawiam cieplutko EDIT. ROZPISZ DEMKO PANIE ADMINIE, A JA JAK WRÓCĘ NA CHATĘ TO ZOBACZĘ TĘ TWOJĄ ZAJEBISTĄ ROZPISKE leszczu. Edited November 28 by deadeye Share this post Link to post Share on other sites
_aVe_ 12 Posted November 28 mierny to ty jestes skoro grasz z aimem xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
deadeye 502 Posted November 28 Hm jak ja nie gram dobry miesiąc w csa więc chyba brat. Koniec pisania, czekam na rozpiske Share this post Link to post Share on other sites
Hubert17 108 Posted November 28 Ale to prawda co AVE pisze bo ty go bronisz i UB dostajecie a tak na prawdę gracie na czitach bo nawet server wykrył to więc skończ się tłumaczyć że bana możesz dostać za multikonto bo ty powinieneś mieć swoje a twój braciszek swoje ... pozdrowienia dla Braci odpałów 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
JustPr0 21 Donator Posted November 28 Pewnie coś w tym jest skoro serwer wykrył Aima a bana za multikonto nie dostaniesz bo to dwie różne osoby Młody mógł sam założyć konto i wstawić bo widzę ze cały czas z tego konta są wstawiane ssy czy UB a młody dziwnie gra bo lata po ścianach jak pojebany i powoli zaczynał mi śmierdzieć 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
papa 237 Posted November 28 Ale ten cały antycheat nie zawsze ma trafne te bany bo kiedyś był taki przypadek że miałem lagi i w związku z tym dostałem bana za NOSPREADA więc pozderki, skoro twierdzicie że to AIM to zróbcie rozpiskę i po sprawie. Ja trzymam stronę @deadeye Share this post Link to post Share on other sites
ARGEN2 16 Posted November 28 (edited) W ostatnich dniach bana za nospread dostal exmind bo skoczył z dachu i jebał jakieś full auto więc coś musi być nie tak z antycheatem serwera a jak wam się coś nie podoba w grze @deadeyeczy tam jego brata to jaki problem rozpisać demko więc udajcie się tam gdzie się to robi a nie będziecie płakać na czyjejś prośbie o ub ja tam trzymam stronę @papa@deadeye Edited November 28 by ARGEN2 Share this post Link to post Share on other sites
_aVe_ 12 Posted November 28 Moze pora zeby brat konto założył tyle z mojej strony... Share this post Link to post Share on other sites
Llukaszenko 163 Posted November 28 Dobra czas zakończyć ten spamik, bo chamski pan się niecierpliwi 1 Share this post Link to post Share on other sites
Llukaszenko 163 Posted November 28 uioiouiouio BRAWO! Zostałeś odbanowany, zapraszamy do ponownego odwiedzenia Naszych serwerów. Z pozdrowieniami, Administracja CsOne.Eu Share this post Link to post Share on other sites